sa deschidem ochii.....

De ce credem ca daca suferim ne puriifcam... ? ...ne platim greselile ?!
Cu totii suferim in speranta ca vom primi cateva momente placute drept rasplata...si daca acele momente nu vin, ne spunem ca nu am suferit destul si acceptam durerea ca o parte a vietii prin care trebuie sa trecem fara sa facem nimic...si din ganduri rele vin altele mai rele fara sa avem vointa sa credem in ceva mai bun, sa gandim pozitiv.
Avem o viata intreaga in care avem timp sa ne platim greselile si sa ne invatam lectiile, tot ce trebuie sa facem e sa stim cum sa lasam durerea in viata noastra cate putin ...doar atat cat sa ne invete cu ce am gresit.... nu sa ne distruga sufletul si sa ne faca sa vedem viata ca un chin.... putem sa schimbam imaginea care ni s-a introdus in mintea noastra de catre alti oameni despre viata, putem sa o vedem cum vrem noi....si sa o traim cum o dorim...
Nimeni nu ne impune sa nu ne fortam calitatile ca sa vedem intr-adevar ceea ce nimeni nu ne spune...ceea ce nimeni nu ne invata....sa fim puternici si sa stim sa facem fata situatiilor, sa atragem lucrurile care ne compenseaza cu o viata linistita... E din ce in ce mai greu sa crezi in ziua de astazi dar asta nu e un motiv sa zici ca nu mai poti sa crezi....sau sa visezi... ! Trebuie sa credem in visele noastre, sa credem ca ele ne vor duce unde nu speram in prezent ca o sa ajungem vreodata ! Trebuie sa deschidem ochii si sa vedem ce vrem sa vedem ca este posibil ! ...si daca crezi ca e posibil din tot sufletul tau , asa va fi !...nu avem ce pierde, suntem oameni , o specie care poate fi studiata milenii intregi si nedescoperita complet...de ce nu am putea sa facem mai mult pentru noi...? nici macar nu stim de ce suntem in stare...de ce sa nu incercam ??!!!
Sa fim mai buni si sa credem mai mult in noi ne va ajuta sa ne depasim limitele....si sa descoperim noi teritorii de explorat !

No comments:

Post a Comment